Bizarna situacija

Bivši trener Luke Modrića otkrio totalno neobičan problem koji je mučio sve u klubu i zbog kojeg nisu vjerovali da je Hrvat toliko dobar

17.09.2021 u 20:07

Bionic
Reading

Bivši pomoćni trener Tottenhama Kevin Bond otkrio je do sad nepoznatu anegdotu o Luki Modriću

Luka Modrić danas je motor Real Madrida, jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa i srce hrvatske nogometne reprezentacije, a njegov bivši trener Kevin Bond, koji je s njim radio u Tottenhamu gdje je bio pomoćnik Harryja Redknappa otkrio je neobičan problem koji je Luka imao u to doba. Početne minute u Tottenhamu nisu izgledale najbolje.

Bond je gostovao u podcastu United Mates Football i tamo se prisjetio nekih od igrača koje je trenirao. Naravno, nije mogao zaobići Luku Modrića pa je ispričao jednu anegdotu iz doba dok je radio s njim. Bond je otkrio neobičan problem koji je Luka imao i zbog kojeg nisu znali je li uistinu dobar.

'Problem s Lukom je bio što na početku nismo znali koja mu je najbolja pozicija. Najprije je igrao na lijevoj strani i nismo bili sigurni može li igrati u sredini jer baš i nije najveći tip. Ipak, nije dugo trebalo da ga Harry stavi u sredinu, a ostalo je povijest. Bio je nejverojatan', prisjetio se Bond.

Modrić je u Tottenham stigao iz Dinama 2008. godine za 22.5 milijuna eura, a tamo je ostao do 2012. godine kada je otišao u Real Madrid. Za Tottenham je u 160 utakmica zabio 17 golova i upisao 27 asistencija i kao ponajbolji igrač londonskog sastava otišao u jedan od najvećih klubova na svijetu.