ŠTO JE ISTINA?

Bivši izbornik Željko Krajan otvorio dušu; misli da je za njegovu smjenu kriva i hrvatska teniska zvijezda

12.11.2019 u 21:23

Bionic
Reading

Oslabljena hrvatska reprezentacija otputovala je za Madrid na Davis Cupa gdje brani naslov pobjednika, no i dalje je glavna tema iznenadna smjena izbornika Željka Krajana

Marina Čilića nema zbog ozljede koljena, a novi problem je Borna Ćorić koji je ostao u Zagrebu jer je tijekom noći dobio temperaturu te će se suigračima priključiti kasnije. No još uvijek se piše i priča o Željku Krajanu koji je otvorio dušu za kamere RTL-a.

Preveliki angažman oko Polone Hercog jedan je od razloga koji je teniski savez naveo kao razlog otkaza Željku Krajanu. On tvrdi kako je ovo je tek paravan za istinu koju Savez ne želi otkriti.

I sve je bilo dobro, tvrdi Krajan, do Čilićeva otkaza reprezentaciji zbog ozljede. Ubrzo je bez njegova znanja pomlađena reprezentacija Gojom i Serdarušićem, odbačen je prijedlog da se pričeka Karlović, a Krajanu su znakovite i riječi Borne Ćorića koji je poručio kako je pomlađena reprezentacija njime nezadovoljna.

'Vjerujem da to je jedan od razloga gdje je on sada postao prvi igrač, gdje se on sigurno osjeća da sam ga ja zakinuo s tom zamjenom u finalu kada sam bio primoran, tako reći, stavit Karlovića da igra jer on stvarno nije bio u stanju igrat. Nije niti trebao čekati to da Marin, ako je trebao tu odluku donijeti, da se Marin ne odazove. Moglo se to riješiti i tu s Marinom i okolo - ne odogovaraš mi ili nam i puno lakše bi se to riješilo nego sada, na ovaj način, gdje to djeluje grubo i ishitreno', govorio je Krajan.

  • +6
Hrvatski tenisač Marin Čilić Izvor: EPA / Autor: BRIAN HIRSCHFELD

O smjeni Krajana saznanja nije imao ni donedavno prvi reket Hrvatske, Marin Čilić.

'Do tih medijskih natpisa ni on nije znao što se događa, kakav je ovo cirkus. Kažem, on se s tim, po meni i koliko sam čuo, nije slagao, ali se maknuo od toga i nije htio imati nikakvu odgovornost.'

Hoće li možda u budućnosti opet biti izbornik Hrvatske?

'Definitivno ne sa ovim ljudima, s ovim vodstvom saveza definitivno ne.'