BRAZILAC NE MOŽE NIGDJE

PSG otkrio da 300 milijuna eura nije Neymarova odštetna klauzula, ovo će ohladiti sve kupce!

20.04.2018 u 21:15

Bionic
Reading

Britanski mediji izašli su s informacijom kako je odštetna klauzula PSG-a za Neymara 300 milijuna eura, ali uskoro su iz francuskog prvaka demantirali taj iznos

U PSG-u su odlučni da zadrže brazilsku zvijezdu koju su doveli na početku sezone za rekordnih 222 milijuna eura iz Barcelone, ali strani novinari raspisali su se kako će francuski klub biti nemoćan u slučaju da netko od zainteresiranih velikana uplati 300 milijuna eura.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, pojavila se informacija da je to odštetna klauzula za Neymara i da ovaj ofenzivac može otići i bez pristanka PSG-a ukoliko se nađe netko tko može iskeširati toliku lovu, a ponajviše se nagađalo da su za to spremni u Realu i Manchester Cityju.

No iz Pariza je stigla izjava s kojom su se demantirali ti navodi te je postalo jasno da o sudbini Neymara može odlučiti samo PSG.

'U Neymarovom ugovoru koji je registriran kod vodstva lige, te je kao takav služben, nema odštetne klauzule i drugo takvi tipovi klauzula su nezakoniti u francuskom nogometu', rekao je predsjednik PSG-a Didier Quillot.

Dakle, Neymar ne ide nigdje, barem dok tako želi PSG koji ima ugovor s Neymarom do lipnja 2022.