SAMO LIJEPE RIJEČI

I Neymar i Messi su napisali dirljive oproštajne poruke koje će svakome stegnuti srce

29.04.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Andres Iniesta se u petak i službeno pozdravio s Barcelonom u kojoj je stekao slavu, ali i dao ogroman doprinos u osvajanju brojnih trofeja. Nakon što je objavio da mu je ovo zadnja sezona u katalonskom klubu stigle su brojne dirljive poruke sadašnjih i bivših suigrača, fanova te drugih osoba iz svijeta nogometa

Ipak, od brojnih poruka treba izdvojiti one koje su stigle od najboljih – suigrača Lionela Messija te Neymara s kojim je nekada dijelio svlačionicu prije odlaska Brazilca u PSG.

'Maestro, čast mi je što sam bio dio dvoje karijere u Barceloni. Divio sam ti se i prije nego što smo zaigrali zajedno, a kada smo postali suigrači zaljubio sam se u tvoj nogomet, a još više u to kakva si osoba van terena. Uvijek ću se hvaliti prijateljima, svojoj djeci i obitelji da sam imao zadovoljstvo slavljenja golova i titula zajedno s tobom', napisao je Neymar, a prenosi goal.hr.

'Barcelona ti se zahvaljuje, ja ti se zahvaljujem i svi zaljubljenici u nogomet ti se zahvaljuju za sve što si učinio!!! Puno sreće u nastavku karijere', zaključio je Brazilac.

  • +6
Anders Iniesta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Andres, hvala ti za sve ove godine koje smo proveli zajedno na terenu, bila je privilegija igrati pored tebe i dijeliti mnoge nezaboravne trenutke. Želim ti sve najbolje u budućnosti, na terenu i van njega. Nedostajat ćeš nam', oproštajna je poruka od Messija.