WEST HAM BEZ MILOSTI

Bilićeva prijetnja Van Gaalu: Spreman ga uništiti do kraja!

13.03.2016 u 21:00

Bionic
Reading

Nakon što mu je za dlaku pobjegla pobjeda na Old Traffordu ove nedjelje, Slaven Bilić uvjeren je kako je njegov West Ham favorit protiv Manchester United u ponovljenoj utakmici četvrtfinala FA kupa...

West Ham je bio jako blizu prolasku u polufinale, jer je vodio golom Payeta, no u 83. minuti Martial je spasio Van Gaalovu momčad i odveo ju u ponovljenu utakmicu koja će se igrati nakon što United odradi svoje obaveze u Europskoj ligi, gdje je na pragu ispadanja u okršaju s Liverpoolom.

Ulog u dvoboju 'čekićara' i 'vragova' je velik, jer pobjednik ulazi u polufinale, a tamo su još Crystal Palace, Watford i Everton, momčadi protiv kojih se definitivno može projuriti do osvajanja trofeja.

Slaven Bilić nije uzdrman kasno primljenim pogotkom na Old Traffordu i ostaje uvjeren u prolazak dalje.

'Bit će teško, ali favoriziram nas, jer ćemo biti puni samopouzdanja. Manchester United je drukčija ekipa kad igra u gostima. S obzirom da naše rezultate na svom stadionu, čeka nas još jedna povijesna utakmica i bolje od toga ne možeš tražiti,' izjavio je bivši hrvatski izbornik.

Ako Manchester United zaista ispadne od West Hama, sezona će mu biti upropaštena, a posljednja prilika za osvajanje trofeja nepovratno izgubljena. Bilić bi tako mogao dotući Van Gaala koji je ionako iznenađujuće dugo ostao na klupi slavnog kluba, no treba se sjetiti i Slavenovog optimizma uoči dvoboja s Englezima na Maksimiru 2008. godine kad je našu reprezentaciju proglasio favoritom. Svi znamo kako je to završilo...