KLJUČNI DANI SEZONE

Bilić uzbuđen: Veće utakmice od ove nema!

12.04.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Slaven Bilić uoči ponovljene utakmice četvrtfinala Lige prvaka priznaje da se pribojava Manchester Uniteda, ali želi nastaviti put prema trofeju na posljednjoj utakmici FA kupa ikad igranoj na Boleyn Groundu...

Nastavlja se ključnih tjedan dana u sezoni West Hama. Nakon 3:3 protiv Arsenala u Premiershipu, ove srijede igrat će momčad bivšeg hrvatskog izbornika ponovljenu utakmicu četvrtfinala FA kupa protiv Manchester Uniteda, a pobjednik ovog dvoboja bit će i favorit za osvajanje naslova, jer su ostali engleski velikani već ranije ispali iz natjecanja.

'Ne može biti veća utakmica od ove. Radi se o posljednjoj utakmici FA kupa ikad igranoj na Boleyn Groundu i okršaju s Manchester Unitedom. Jako smo motivirani jer radi se o strašno bitnom susretu za nas,' izjavio je Slaven Bilić čiji klub sljedeće sezone seli na olimpijski stadion pa se osvrnuo na probleme s kojima se ove sezone bori njegov trenerski rival Louis van Gaal:

'Teško je biti trener. To je najbolji posao na svijetu, ali u velikim klubovima od tebe se očekuje da dobiješ svaku utakmicu. Manchester United nije bio konstantan ove sezone, ali sposoban je pobijediti svaku ekipu.'

Hrvatski strateg nada se da će Andy Caroll biti u formi viđenoj u subotu, kada je Arsenalu utrpao tri pogotka.

'Caroll kad je zdrav i u formi jako je poseban nogometaš. Drukčiji je od drugih i braniči se s njim jako teško nose,' zaključuje Bilić kojeg nakon Manchester Uniteda za vikend čeka nova poslastica: gostovanje kod Leicester Cityja.