LAUDA PODIGAO PRAŠINU

Bijesni Hamilton razbio svoju sobu i svima lagao?

07.07.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Niki Lauda javnost je otkrio kako je Lewis Hamilton lagao kad je uoči utrke u Austriji rekao kako je njegov odnos s Nicom Rosbergom odličan, a u Azerbajdžanu je u napadu bijesa porazbijao svoju sobu u kojoj se pripremao za utrku. No, došao je kasnije demanti iz ekipe Mercedesa...

Aktualni prvak svijeta teško podnosi situaciju u ukupnom poretku ove sezone, jer Nico Rosberg drži prvo mjesto od samog početka. U Austriji je nervoza unutar Mercedesa kulminirala novim sudarom Hamiltona i Rosberga u kojem je Nijemac izvukao kraći kraj i ostao bez mjesta na pobjedničkom postolju.

Zanimljivo, dogodilo se to na utrci uoči koje je Hamilton izjavio kako je njegov odnos s Nicom Rosbergom 'iznenađujuće vrlo dobar', no iz Mercedesa je stigao demanti.

'Lewis je lagao. Htio je biti malo mekaniji kako bi imao mira uoči F1 vikenda. On čini što može. Borba postaje užarena i bit će dok god je Nico ispred,' priznao je Niki Lauda za Servus TV pa otkrio još jedan detalj: Hamiltonu je teško pao kiks u kvalifikacijama za utrku u Azerbajdžanu, kada se zabio u zid i morao startati s desetog mjesta iako je imao najbrži bolid.

'Razbio je svoj sobu. Napravio je to jer je bio frustriran sudarom. Rekao mi je da ne ulazim unutar jer se on sprema uništiti sve. Tako je to bilo. Budite sigurni, sve će to morati platiti,' kaže bivši F1 prvak koji u Mercedesu ima funkciju drugog čovjeka, iza ravnatelja Tota Wolffa.

Zanimljivo, ubrzo je stigao demanti cijele priče iz Mercedesa koji tvrdi da su Laudine riječi bile nespretne i izvađene iz konteksta i da nije bilo nikakvog razbijanja...