POPLJUVALI SVE

Bijes iz svlačionice Celja; ovakve ogorčene izjave se ne pamte

10.03.2017 u 08:27

Bionic
Reading

Hrvatski prvak PPD Zagreb ostao je u igri za prolaz u osminu finala Lige prvaka nakon što je u zagrebačkoj Areni svladao Celje 23:21 za razliku od Slovenaca koji su se definitivno oprostili od natjecanja. Gosti su bili bijesni...

Slovencima nije dobro legao dramatični poraz u Zagrebu, a svi igrači iz svlačionice Celja kao krivca su prokazali bjeloruske suce Andreja Gouska i Sergeja Repkina. Nisu ih štedjeli u svojim izjavama.

'Vratili smo se na nevjerojatan način, a onda su opet došle odluke koje su smiješne, smiješne za ovaj sport i natjecanje', kratak je bio Borut Mačkovšek.

'Ne mogu vam reći koliko sam tužan. Bjelorusima čestitam na prolasku u osminu finala. Na takvim utakmicama morate biti deset golova bolji da bi minimalno slavili. Nismo se imali čemu nadati, jer je svaka odluka bila u korist domaćina. To je antirukomet, to nije bilo Celje, to nije bio Zagreb. Ako ste iz Zagreba danas bi se najradije negdje sakrili. Danas su igrali Bjelorusi, ne Hrvati, ne Slovenci. Teško je igrati sa sedam igrača protiv devet', ogorčen je bio Miha Zarabec.

  • +6
14. kolo Lige prvaka, RK PPD Zagreb - RK Celje Pivovarna Laško Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'U životu me nitko nikada nije tako pokrao kao ovi Bjelorusi. Očekivali smo da će nam uzeti par lopti, ali ne svaku kada smo se približili. Istina, nismo igrali sjajno 45 minuta, ali nisu nam dali da razvijemo našu brzu igru', pričao je Luka Žvižej.

Isto tako u Celju zamjeraju organizatorima što su svakog njihovog navijača na ulazu detaljno pretraživali (bilo ih je 600), pa su kasnili s ulaskom na utakmcu oko 15 minuta, a ljuti su i zbog problema s radom semafora.

  • +2
Suci vs igrači Celja Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX