JAKO SU BLISKI

Bernie i šef Red Bulla na Hvaru: Je li pao tajni dogovor?

07.08.2013 u 19:09

  • +4

Bernie Ecclestone sa suprugom i Hornerom na Hvaru

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ljetnu pauzu Formule 1 Bernie Ecclestone sa svojom suprugom provodi na Hvaru, a tamo mu se pridružio i ravnatelj Red Bulla Christian Horner

Poznato je da je Bernie ljubitelj Hrvatske, redoviti gost na Jadranu. Ove je godine sa svojom suprugom Fabianom Flosi posjetio Hvar, a na ljetovanju im se pridružio i ravnatelj Red Bulla.

Bliskost između Ecclestonea i momčadi Red Bulla, za koju vozi njegov miljenik Sebastian Vettel, smeta fanovima drugih F1 ekipa, a u F1 krugovima počele su kružiti glasine da je na Hvaru skovan tajni plan, prema kojem će upravo Horner biti Berniejev nasljednik, ako 82-godišnjak završi u zatvoru pod optužbom za davanje mita u procesu koji će uskoro krenuti protiv njega.

'Bernie je čovjek koji vodi Formulu 1 vrlo uspješno već 40 ili 45 godina. Nemoguće je zamisliti sport bez njega. Dok god ga bude mogao voditi, treba ga voditi. Ima punu potporu dioničara Formule 1,' izjavio je trostruki F1 konstruktorski prvak Christian Horner za Daily Telegraph pa ipak otklonio svoju mogućnost mijenjanja uloge u Formuli 1:

'Ne, koncentriram se samo na ono što radim. Bernie je fenomenalan i nadam se da će ovo raditi još dugo vremena.'