ZANIMLJIVO IZVAN RINGA

'Berlusconi mi se upucavao, a imala sam usr... gaće!'

Bionic
Reading

Jedna od prvih MMA borkinja, Amerikanka Julie Kedzie (31), potpisala je nedavno za UFC i nakon gotovo 10 godina nastupanja po svim kontinentima, napokon će nastupiti u najslavnijem svjetskom oktogonu.

Tim povodom dala je intervju za portal Fightland, u kojem je otkrila vrlo zanimljive detalje iz svoje prebogate karijere.

'Nastupala sam posvuda, negdje je bilo izvrsno, negdje ne baš toliko dobro. Muški borci uglavnom su mi pružali podršku ali ne uvijek. Znali su me štipati za guzicu pri ulasku u ring, jedan mi je čak rekao da će me jeb*** u usta, naslušala sam se stvarno groznih stvari. Bila sam na eventima na kojima su ljudi povraćali na parter u kojem smo trebali nastupati, zatim na jednom eventu u Chicagu parter je bio neravan, s izbočinama...,' prisjetila se Julie čije riječi prenosi Profightstore.


Najzanimljivija anegdota vezana je uz nastup na priredbi Bodog u Rusiji, 2007. godine.

JULIE KEDZIE
Sastajem se s Putinom i drugim uglednicima u palači punoj zlata, a ja imam usr... gaće.

'Bila sam tamo s Gregom Jacksonom, a borila sam se s domaćom borkinjom Julijom Berezikovom. Slomila mi je nos u prvoj rundi, no pobijedila sam. Nakon borbe utrpali su nas u bus, bez presvlačenja, još sam imala i rukavice na sebi. I odvezli su nas ravno u neku palaču na prijem kod Vladimira Putina, s kojim su bili Jean-Claude Van Damme,Silvio Berlusconi i Fedor Emelianenko! Nabrzinu sam istrgla rukavice, ali onda sam osjetila jak smrad. Otrčala sam u kupaonicu i vidjela da sam se u borbi usrala u gaće! Sastajem se s Putinom i drugim uglednicima u palači punoj zlata, a ja imam usrane gaće! Nabrzinu sam se oprala, vratila se i slikala sa svima njima. Bilo je ludo!'

No to nije bilo sve. Ipak je tamo bio neuništivi talijanski zavodnik Silvio Berlusconi.

'A Silvio Berlusconi odmah mi je prišao i pitao jesam li udana? To je bilo najluđe od svega, talijanski premijer mi se upucava a ja imam govno u gaćama. Ali tada sam imala 27 godina, pa sam ionako bila premlada za njega.'