Užarile se mreže

Benzemin menadžer šokirao Francusku dokazom o ozljedi napadača kojeg nije bilo na SP-u; ima i pitanje za izbornika Deschampsa

27.12.2022 u 12:26

Bionic
Reading

Nakon što je Francuska poražena od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru sve se više piše o 'slučaju Karim Benzema'

Kao što je poznato Francuska je kao branitelj titule u drami nakon produžetka te ruleta penala poražena od Argentine. I dok je Argentina danima slavila treći naslov svjetskih prvaka u Francuskoj se ipak najviše se govori o tome je li 35-godišnji Karim Benzema ipak trebao biti u momčadi usprkos tome što je bio ozlijeđen.

Ipak je riječ o vrhunskom golgeteru te osvajaču 'Zlatne lopte' pa se postavlja pitanje jesu li ga trebali čekati da se oporavi i čuvati mu mjesto u momčadi.

A nakon što se oglasio njegov menadžer Karim Djaziri, koji je objavio liječničku sliku ozljede, uz stručno mišljenje tri doktora – ispada da je mogao igrati! Malo je reći da je enzemin menadžer time šokirao cijelu Francusku...

No, nakon što je uoči odlaska u Katar objavljeno da je Benzema ozlijeđen izbornik Francuske Didier Deschamps odlučio je kako ga neće voditi na Svjetsko prvenstvo.

'Ovo sam objavio, ali sam se prvo konzultirao s trojicom specijalista koji su potvrdili dijagnozu; Benzema je mogao biti spreman još od osmine finala, pa da makar bude i na klupi. Zašto ste tako brzo tražili da ode?', napisao je njegov menadžer Karim Djaziri nakon čega su se društvene mreže užarile.

Naravno, velika većina Francuza nadala se kako će Benzema igrati u Katru na SP-u, a ako je ovo točno sipada kako su Deschamps i društvo donijeli prebrzo odluku da ga ne vode na turnir.

??

  • +63
Argentina - Francuska, SP u nogometu 2022., finale, 18.12.2022. Izvor: EPA / Autor: TOLGA BOZOGLU