ponosni francuz

Benzema je kupio automobil vrijedan 2,5 milijuna eura, ali tek kada je Ronaldo otišao iz Reala. I to samo iz jednog razloga

10.06.2020 u 19:06

Bionic
Reading

Bivši francuski nogometni reprezentativac i još uvijek napadač madridskog Reala, Karim Benzema, u periodu dok se nije igrala španjolska La Liga, našao si je 'utjehu'. Pa kad već nije mogao zabijati za 'kraljeve', počastio se novi automobilom.

Karim Benzema ljubitelj je skupocjenih automobila, i već ima pravu kolekciju 'zvjerki' koje se plaćaju u stotinama tisuća eura, pa su mu tako u garaži parkirani Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron, Mercedes SLR McLaren, Mercedes AMG G63, Lamborghini Urus, Rolls Royce Cullinan, Rolls Royce Wraith i Ferrari 488 Spider.

Sada se počastio nečim još luksuznijim, a riječ je o Bugatti Chironu, automobilu čija se vrijednost procjenjuje na gotovo 2,5 milijuna eura.

Inače, prvi nogometaš koji je u svom vlasništvu imao ovakvu jurilicu je Portugalac Cristiano Ronaldo, bivši Benzemin suigrač. Pa sad kad više ne dijele istu svlačionicu te ne dolaze u isti trening-kamp, i Benzema si je mogao priuštiti ovaj automobil. Jer teško je zamisliti da se njih dvojica u istom dvorištu pojave s istim vozilima.

'Bugatti Chiron' proizveden je u samo 500 primjeraka. Izgleda impresivno, baš kao što su impresivne i njegove mogućnosti. Do brzine od 100 km/h stiže za 2,5 sekundi, dok do 300 km/h dolazi za 13,5 sekundi. Maksimalna brzina koju može dostići je 425 km/h.