NIŠTA OD MIROVINE

Beckham: Osjećam se spreman i još želim igrati

02.11.2011 u 18:25

Bionic
Reading

Iako već u godinama kada se razmišlja o kraju karijere, bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham ni ne pomišlja da ode u mirovinu. Uskoro mu završava ugovor s LA Galaxyjem i čeka gdje će nastaviti karijeru

David Beckham već je zakoračio u 37. godinu, no i dalje u njemu ima volje kao i prvog dana kada je počeo igrati nogomet. Bivši engleski reprezentativac koji je za svoju domovinu nastupio 115 puta, i dalje ne namjerava završiti karijeru.

Krajem ovog mjeseca Beckhamu istječe petogodišnji ugovor s LA Galaxyjem. Netko bi rekao u njegovim godinama kako mu je to i posljednji ugovoru u karijeri, ali Beckham to ne misli.

'Zadnjih deset ili 15 godina ljudi govore da sam star, no ja i dalje igram i nastupam za svoju domovinu. U ovom trenutku se osjećam spremnim i dalje obožavam igrati i ne namjeravam stati. Znam da je teško donijeti odluku o završetku karijere, no mislim da ja neću imati problema. Znat ću kad će doći vrijeme za prestanak, ali sada još to nije. Dok god ću moći igrati na najvišem nivou, ja ću igrati. Kad neću više moći, znat ću da je kraj.'

Posljednjih mjeseci često se Beckhamovo ime veže uz dolazak u Paris St. Germaine, no engleski internacionalac tvrdi da zasad ne zna gdje će nastaviti karijeru.

'Kada imate 36 godina i još uvijek postoji interes klubova za vas, onda je to velika čast i ja sam počašćen. U ovom trenutku sam još igrač Galaxyja i samo razmišljam o sadašnjem klubu. Kad završi sezona, onda ćemo sjesti i vidjeti kakve su mi opcije', kazao je Beckham u razgovoru za BBC.