ZALJUBLJENI NIJEMAC

Beckenbauer savjetuje Schweinija; hoće li Ana biti prevaga?

18.06.2015 u 14:24

Bionic
Reading

Legenda njemačkog nogometa Franz Beckenbauer često voli dijeliti lekcije i savjete drugima, besplatne naravno, pa je tako kratko i jasno poručio Bastianu Schweinsteigeru da ne napušta Bayern

Posljednjih dana pisalo se kako bi njemački reprezentativac mogao prijeći Manchester United, ali Beckenbauer je požurio dati mu savjet:

'Iskreno, da sam na mjestu Schweinija sigurno bih ostao sezonu ili dvije u Bayernu. Mislim da još 2-3 sezone može igrati visokoj razini. Znate, teško se prilagoditi na drugu ligu u njegovoj dobi. O Schweini se puno potrošio u godinama koje su iza nas…', kratko i jasno kazao je 69-godišnji Beckenbauer koji je mišljenja kako bi igrač kao što je Schweini karijeru mogao zavrđšiti u SAD-u, u MLS ligi u kojoj već igra nekoliko europskih i svjetskih velikana koje su u veteranskim godinama.

Naravno, kada je Schweinijeva karijera u pitanju svakako će mišljenje o tome imati i njegova bolja polovica Ana Ivanović, srbijanska tenisačica. S obzirom na to da ovaj sportski par više ne skriva svoju vezu svakako će biti zanimljivo pratiti hoće li se lijepa Ana oglasiti na ovu temu; otići iz Bayerna ili ne?