TAJNOVITI PEP

Bayern zaprijetio Guardioli, milijarderi otvorili lov!

17.12.2015 u 08:04

Bionic
Reading

Sve ukazuje na mogućnost da će Pep Guardiola na kraju sezone promijeniti radnu sredinu. Vodstvo bavarskog giganta najavilo je hitan sastanak s katalonskim stručnjakom, a najbogatiji klubovi svijeta već su krenuli u lov na briljantnog stratega

Vijest nije od jučer, ali je jučer eskalirala! Pep Guardiola, pišu mediji diljem Europe, obznanio je vodstvu Bayerna da prolaze kroz posljednju sezonu i najavio odlazak nakon svibanjskog lova na trofeje koji je vjerojatno pred moćnim Bavarcima.

Sam trener nije želio pred novinarima produbljivati ovu osjetljivu temu, no zato se cenzurirao nije čelnik Bayerna Karl Heinz Rummenige koji je navijačima i javnosti jasno poručio.

'U subotu nakon dvoboja s Hannoverom ćemo održati hitan sastanak s trenerom i zatim izvijestiti javnost o razvoju situacije,' kaže Rzmmenige uz jasan dodatak:

'Klub je iznad svih. Igrači dolaze i odlaze, a ista situacija je i s trenerima.'

Vijesti iz Münchena melem su za uši nizu engleskih premierligaša koji bi željeli dovesti svježu krv na poziciju šefa stručnog stožera...


Englezi pišu kako je Guardiola u ovom trenutku najbliži preuzimanu Manchester Cityja na kraju sezone, no kako su za usluge trofejnog Guardiole živo zainteresirani i njihov gradski rival United i neprepoznatljivi Chelsea.

Guardioli su tek 44 godine, no već je sada prikupio više trenerskih nego (17) igračkih trofeja. Ima već 20 osvojenih naslova na raznim razinama, i za očekivati je da će tu brojku dodatno oplemeniti do kraja sezone i vjerojatnog rastanka s Bayernom.

A Bayern? Za Bayern ne brinite. Kao najizgledniji nasljednik danas kotira Carlo Ancelotti, no nema sumnje da će i u slučaju nepostizanja tog dogovora bavarski gigant ostati u vrlo stručnim rukama.

Koncept 'tica tace' tijekom ljeta bi trebao preći La Manche. Uzbudljivo...