SKUPINA E

Bayern rutinski u Moskvi, Roma pokazala zube Cityju

30.09.2014 u 22:50

Bionic
Reading

U drugom kolu Skupine E Lige prvaka Bayern je upisao još jednu minimalnu pobjedu 1:0, ovoga puta kod CSKA u Moskvi, dok je Roma odigrala vrlo dobru utakmicu i došla do rezultata 1:1 protiv Manchester Cityja

Bayern je dominirao tijekom svih 90 minuta u Moskvi, a susret je odlučio jedan pogodak Thomasa Mullera u 22. minuti s bijele točke. Igor Akinfeev vjerojatno je bio najbolji čovjek na terenu, koji je, slično kao i Joe Hart u prošlom kolu, obranio pola tuceta izvrsnih prilika Bavarcima.

CSKA je imao manje od 25% posjeda lopte, što dovoljno govori o odnosu snaga na terenu, ali kad su i krenuli naprijed, sve je obavio Manuel Neuer. Zaslužena pobjeda Bayerna, a rezultat je mogao biti samo izraženiji u njihovu korist.

Iako postoje mnogi skeptici Serie A večerašnjom je igrom Roma pokazala kako postoje i dalje vrlo dobre ekipe u talijanskoj ligi. Na samom početku utakmice, već u 4 minuti, Maicon je skrivio 11-erac kojeg je realizirao Kun Aguero.

Taman kad je domaća publika mislila kako je samo pitanje gol-razlike kojom će City ostvariti pobjedu u ovom susretu, u 23 minuti pogodak je postigla živa nogometna legenda – Francesco Totti. Roma je do kraja susreta parirala Cityju u svim elementima nogometne igre, te ne bi bilo nezasluženo da su Rimljani u ovom susretu odnijeli i sva tri boda.