krenula i bundesliga

Bayern dokazao da je napravio sjajan posao u prijelaznom roku

18.08.2017 u 23:09

Bionic
Reading

Akutalni prvaci Njemačke, igrači Bayerna, imali su čast otvoriti novu sezonu Bundeslige. S druge strane Ancelottijeve momčadi bio je Bayer iz Leverkusena, ali bez našeg Tina Jedvaja. Bavarci nisu imali puno razumijevanja te su po kišnom vremenu, zbog kojeg je kasnio i početak drugog dijela, stigli do pobjede 3:1

Nogometaši Bayerna na najbolji su način otvorili novu sezonu. A ono što može posebno veseliti trenera Ancelottija jest podatak da su prva dva gola za njegovu momčad zabili debitanti u momčadi, odnosno bivši suigrač našeg Andreja Kramarića u Hoffenheimu, Niklas Süle.

Drugi gol pak zabio je bivši igrač Lyona, Corentin Tolisso.

Bavarci su poveli vrlo brzo, u 9. minuti, a već u 12. minuti bilo je 2:0. Na 3:0 povisio je Lewnadowski sa 11 metara u 53. minuti, da bi konačnih 3:1 postavio Mehmedi u 65. minuti.

Hrvatski branič Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u momčadi Bayera zbog ozljede.

Pauza između prvog i drugog poluvremena trajala je gotovo pola sata zbog jake kiše koja je počela padati u Muenchenu krajem prvog poluvremena.

U subotu će se sastati Hoffenheim - Werder, Hertha - Stuttgart, Hamburger SV - Augsburg, Mainz 05 - Hannover 96, Wolfsburg - Borussia D. i Schalke 04 - RB Leipzig, dok će u nedjelju svoje utakmice 1. kola odigrati Freiburg - Eintracht F. i Borussia M. - Koeln.