'bomba' na maksimiru

Barcelona ne želi samo Danija Olma; Katalonci iz Dinama žele dovesti još jednu zvijezdu za koju prije koju godinu nisu ni čuli

11.01.2020 u 15:32

Bionic
Reading

Bruno Petković je na listi želja Barcelone koja ga želi dovesti uz Danija Olma

Bruno Petković je na meti Barcelone! Nakon što se u kontekstu Barce Petkovića spominjalo prije nekoliko tjedana, a onda je ta glasina malo zamrla, sada Sportske novosti pišu kako su im vrlo pouzdani izvori rekli kako ovdje itekako ima nečega.

Da Barca, kao i pola Europe, želi Danija Olma više nije ni novost, ali izgleda da bi s njim u Kataloniju mogao otići i novopečeni hrvatski reprezentativac. Sportske novosti pišu kako Petković nije na popisu top prioriteta Barce, ali da jako visoko kotira na onoj B listi želja što znači da postoji realna mogućnost da španjolski div i krene po njega.

Veliko je ovo priznanje za Petkovića koji je kod Nenada Bjelice u Dinamu napravio ogroman iskorak. Stigao je iz Italije za nešto manje od milijun eura kao igrač koji čak 620 dana nije zabio gol, a danas na Transfermarktu vrijedi 13,5 milijuna eura i slovi za jednog od najboljih napadača na svijetu čemu svjedoči i interes Barce.

Ove sezone je u 28 utakmica zabio 10 golova i upisao osam asistencija, a postao je i standardni hrvatski reprezentativac. Olmo i Petković u Barceloni zvuči zaista nestvarno, ali tko zna? 50-ak milijuna eura za njih dvojicu ne bi bio loš utržak.