PO BOD SVAKOME

Barca se provukla na vrućoj Mestalli

22.09.2011 u 07:52

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 5. kola španjolske Primere nogometaši Valencije i Barcelone podijelili su bodove na Mestalli odigravši 2:2

Poslije Reala, ni Barcelona nije uspjela doći do punog plijena nakon što se Valencija pokazala kao pretvrd orah za nogometaše trenera Pepa Guardiole.

Remi (2:2) je na kraju možda i najpravedniji ishod s obzirom da je Valencia nakon prvih 45 minuta trebala voditi s 3:1.

Domaćina je u vodstvo doveo autogol Abidala u 12. minuti utakmice. Radost domaćih navijača nije trajala dugo jer je Pedro samo dvije minute nakon primljenog pogotka vratio stvari na početak. U 23. minuti Pablo Hernandez ponovno baca domaće navijače u ekstazu pogotkom kojim je Valencia povela s 2:1. Na samom kraju prvog poluvremena Roberto Soldado trebao je povisiti na 3:1, ali je sa svega nekoliko metara promašio prazan gol.

U nastavku je Barcelona pritisnula i sve se uglavnom odvijalo pred golom Valencije. Trud Katalonaca isplatio se u 77. minuti kada je ovoljetno pojačanje Cesc Fabregas zabio za konačnih 2:2.

Do kraja utakmice Barca je mogla i do punog plijena, ali je Valencijin vratar Vincente Guaita sačuvao bod. Barcelona je propustila priliku pobjeći Realu na tri boda prednosti, nakon što momčad iz Madrida nije uspjela slomiti otpor Racinga.

Valencia - Barcelona 2:2