UOČI EL CLASICA

Barca donijela odluku koja sigurno nije dobro sjela Ronaldu, Modriću i cijelom Realu

18.12.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Barcelona prije početka El Clasica neće ispuniti želju Cristianu Ronaldu te odati počast Real Madridu zvog osvajanja naslova svjetskog klupskog prvenstva

U Abu Dhabiju (UAE) Real je osvojio novi trofej, po treći put je bio najbolji na SP-u klubova, a poslije finala u kojem je pao Gremio (1:0) strijelac jedinog pogotka Cristiano Ronaldo je poželio da im 'špalirom' počast odaju igrači Barcelone. Naime, u subotu (13 sati) na Santiago Bernabeu igra se utakmica svih utakmica, veliki španjolski derbi.

'Bilo bi lijepo i zaista bih volio kada bi nam Barcelona iskazala takvu počast', rekao je Portugalac.

  • +15
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Gremio Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Matthew Childs

No iz Barcelone su odbili to napraviti. Iako su u prošlosti igrači kataloskog ponosa špalirom znali pozdravljati Real to se ovoga puta neće dogoditi.

'U našem klubu 'straža časti' se po običaju radi kada je riječ o prvenstvu ili Ligi prvaka, a to sada nije slučaj,' jasno je poručio direktor za institucionalne odnose u Barceloni Guillermo Amor.

I tako se uoči El Clasica igrači trenutačno vodeće momčadi La Lige neće usred Madrida nakloniti Ronaldu, Modriću i ostalim 'kraljevima'. Sigurno takva odluka neće dobro sjesti nikome u Realu pa bi ionako visoke tenzije mogle još više narasti na terenu kada sudac da znak za početak.