UKRAO IM ŠOU

Balotelli uvrijedio kolege: One su zanimljivije od vaših transfera

01.02.2017 u 08:44

Bionic
Reading

S dolaskom prvih minuta srijede, u većini europskih zemalja prijelazni rok nogometaša je okončan

Većih i spektakularnijih transfera ove zime ipak nije bilo. Kod hrvatskih klubova, iako je kod nas prijelazni rok moguć do 15. veljače, zasad je najveći posao napravio Dinamo.

Iz Kine mu se vratio Sammir, a među 'modre' je stigao i veliki brazilski talent Marcos Guilherme.

I Rijeka se nada mega-transferu odnosno pristanku Nikice Jelavića da obuće bijeli dres. A 'bili' dres svukao je Lorenco Šimić, koji je iz Hajduka preselio u Sampdoriju.

Na međunarodnoj nogometnoj 'tržnici' uglavnom se sve svodilo na posudbe, pa je tako Jese stigao u Las Palmas, kamo je na posudbu došao i naš Alen Halilović.

Među skupljim transferima svakako je povratak Dimitrija Payeta, kojem je dojadilo nositi dres West Ham Uniteda i inzistirao je odlasku iz Bilićeve momčadi. No, 'čekićari' su taj njegov nostalgični poriv naplatili 30 milijuna eura.

Ipak, najbolju ocjenu cijelog prijelaznog roka dao je kontroverzni talijanski napadač, Mario Balotelli, trenutno igrač drugoplasirane momčadi francuske Ligue 1, Nice. Naime, Balotelli je dobar dio utorka proveo pred TV ekranima, točnije prateći na Sky Sportu što se događa na nogometnom tržištu. I dao je prilično točnu ocjenu događanjima.

'Djevojke na Sky sportu definitivno su zanimljivije od transfera koji su objavljeni', napisao je Balotelli uz brojne 'smajliće', sugeriravši kako je ovaj prijelazni rok ostao bez 'mega-transfera', kakav je bio njegov iz Liverpoola u Nicu.