GOSTOVANJE U TOMISLAVGRADU

Balakov startao pobjedom, Torcida se mlatila s policijom

22.06.2011 u 21:18

Bionic
Reading

U prvoj pripremnoj utakmici, odigranoj u Tomislavgradu protiv Tomislava, Hajduk je pobijedio s visokih 6:0, a četiri gola postigao je mladi reprezentativac Ivan Lendrić

Ako je i imao dilemu koga postaviti u vršak napada Hajduka, Krasimir Balakov je nakon pobjede nad Tomislavom blizu odgovora. U prvi plan nakon prve prijateljske utakmice izbio je najbolji strijelac Premijer lige u prošloj sezoni Ivan Lendrić, koji je u 45 minuta drugog poluvremena napunio mrežu Tomislava s čak četiri gola. Po jedan su dodali Ante Vukušić i prinova iz Budućnosti Ivan Vuković, koji je s 20-ak metara zakucao loptu u rašlje protivničkog golmana.

Balakov je u prvom poluvremenu na teren poslao postavu: Subašić - James, Miličević, Andrić, Kukoč - Tomasov, K. Ljubičić, Trebotić, Sharbini Anas - Vukušić – Sharbini Ahmad, dok su u drugom dijelu zaigrali: Kalinić - Župan, Maloča, Glumac, Jozinović - Oremuš, Andrijašević, Luštica, Tičinović - Vuković – Lendrić.

Na stadionu se okupilo oko 2.500 gledatelja koji su došli vidjeti novi Hajduk, iz Splita je stigao i velik broj pripadnika Torcide, koji su se u poluvremenu sukobili s policijom.