RUŽNE RIJEČI

Bahati snagator nema poštovanja i respekta ni prema legendarnom Fedoru

04.07.2017 u 12:45

Bionic
Reading

Alistair Overeem jedan je od onih koji Fedora Emelianenka ne smatraju najboljim teškašem svih vremena, a naveo je i svoje razloge zašto tako misli

Overeem je upitan o tome što misli o Fedorovom nastupu na posljednjem Bellatorovom eventu, kao i o cijeloj karijeri velikog ruskog borca.

Mnogi ga smatraju najvećim ikad, dok neki smatraju kako su takve kategorizacije ipak pretjerane. Nizozemac nije pokušao sakriti kako pripada ovoj drugoj skupini, a naveo je i razloge zašto na to gleda na taj način.

'Mislim kako je Fedor imao odlično razdoblje između 2002. i 2005. godine, a ljudi govore o nevjerojatnih deset godina. Istina je drugačija, činjenica je kako je Fedor nakon 2005. godine razbijao kante. Također, odlučio je nikada se ne testirati u UFC-u i to je ono što me jako smeta. Smatram da je to morao i trebao učiniti', rekao je Nizozemac, a prenosi Fight Site.

Fedor Emelianenko vs Cro Cop

'Morao je iskušati se u toj konkurenciji da bi potvrdio svoju vrijednost. Ta stvar će uvijek nedostajati kada gledamo na njegovu karijere. Također, on nije najveći teškaš ikada jer je dva puta odbio boriti se protiv mene dok sam bio Strikeforce prvak. Želio sam se boriti protiv njega jer je veliko ime, no on je odbio', dodao je ‘Reem’ na tu temu.

Fedor je u MMA-u imao 42 meča, od toga 36 pobjeda i pet poraza.

Inače, Overeem je prije par prozvao našeg Stipu Miočića, aktualnog prvaka UFC-a u teškoj kategoriji.