DOBIO ŠTO JE ZASLUŽIO

Miočić na pravi način odgovorio bezobraznom Anthonyju Joshui!

20.06.2017 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon što je na njegov prijedlog međusobnog boksačkog obračuna Anthony Joshua napisao 'tko je taj je**te tip' na Twitteru, Stipe Miočić objasnio je teškaškom prvaku zašto ga je prozvao...

Podsjetimo, Miočić nije zadovoljan financijskim tretmanom kojeg ima pod okriljem UFC-a i pokušava zaraditi ozbiljan novac i izvan svog sporta, poput Connora McGregora koji će se u kolovozu u boksačkom ringu boriti s Floydom Maywatherom.

Miočić je predložio sličan obračun s teškaškim boksačkim prvakom Anthonyjem Joshuom koji je nedavno u velikom stilu u Londonu nokautirao Vladimira Klička.

  • +3
Joshua nokautirao Vladimira Klička Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

'Mislim da bi to bila sjajna borba. On je veliki borac, nije slučajno postao prvakom. Ali ja bih ga namučio,' uvjeren je Miočić, no iz Britanije je stigao odgovor koji mu se sigurno nije svidio.

'Tko je je**te taj tip?', zapitao se bahato Anthony Joshua komentirajući na Twitteru nagađanja o potencijalnom meču dva prvaka.

Nije se dugo trebalo čekati na kontranapad Amerikanca hrvatskog podrijetla koji je na pravi način odbrusio arogantnom boksaču.

'Joshua, 'taj tip' je na cijelom planetu prepoznat kao najopakiji čovjek. A ti nisi ni najopakiji čovjek u Ujedinjenom Kraljevstvu,' napisao je Miočić na Twitteru te pokazao da i on može biti bahat ako ga netko razljuti.

U svakom slučaju, njegov obračun s Joshuom nije vjerojatan i morat će se Stipe posvetiti pripremi treće obrane teškaškog prvaka UFC-a...