OPREZ U 'MODROM' TABORU

Badelj: Nije gotovo, još se igra 90 minuta

01.08.2012 u 21:42

Bionic
Reading

U trećem pretkolu Lige prvaka Dinamo je slavio kod Šerifa 1:0. U 'modrom' taboru vjeruju kako su sada puno bliže prolasku u četvrtu kvalifikacijsku rundu iako svi pozivaju na oprez

Evo što su odmah nakon utakmice izjavili trener Ante Čačić i igrači hrvatskog prvaka.

Ante Čačić: Gledali smo vrlo zanimljivu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja, a ja bih čestitao svojoj momčadi koja je igrala dobro i upisala europsku pobjedu na gostovanju, što nikada nije lako. Nismo primili pogodak, zabili smo u gostima i sigurno da u uzvrat u Zagrebu ulazimo s lijepom prednošću. Naravno, čeka nas teških 90 minuta u Zagrebu jer Sheriff je kvalitetna momčad. Ponavljam, imamo lijepu prednost, a vjerujem i dovoljno iskustva, da u Zagrebu odigramo dobru utakmicu i plasiramo se u sljedeći krug.

Milan Badelj: Naravno da smo zadovoljni. Došli smo ovdje po pogodak i ostvarili smo jako dobar rezultat tako da će nam biti lakše u uzvratu u Zagrebu. Dakako, ništa nije gotovo i čeka nas novih 90 minuta u Zagrebu, no jasno da će nam sada ipak biti lakše.

Fatos Beqiraj: Jako sam sretan zbog gola, ali nije uopće bitno tko je zabio nego to što smo dobili utakmicu. Bili smo ipak bolji, stvorili dosta prilika i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili. Sigurno će nam sada biti lakše u Zagrebu, no prvo nas čeka utakmica u Puli, a tek onda ćemo ponovno razmišljati o Sheriffu. Kažem, bit će nam lakše nakon ovog rezultata, ali moramo u Zagrebu dovršiti posao.

Nikola Pokrivač: Igrali smo solidnu utakmicu i mislim da zasluženo nosimo pobjedu u Zagreb. Ništa, dio posla smo odradili već ovdje u prvoj utakmici, to je velika prednost, ali pred nama je još zagrebačka utakmica u kojoj trebamo potvrditi prolaz.

Ivan Kelava: U ovome trenutku najbitnija nam je pobjeda u gostima. Ovom smo utakmicom otvorili vrata Europske lige i play-off runde Lige prvaka. Činilo se gusto, ali oni nisu imali ozbiljne šanse. Naravno, ovaj rezultat nije jamac prolaza, ali nam daje određenu dozu sigurnosti. Uzvrat? U Zagrebu protiv svakoga idemo na pobjedu pa tako i protiv Sheriffa, a imamo dobar zalet za napraviti točno to.