PROVOCIRA PA LIJE SUZE

'Bad boy' Balotelli rasplakao se zbog navijača

01.05.2010 u 12:27

Bionic
Reading

Mario Balotelli mlad je igrač, no njegove nepodopštine i provokacije navijači Intera ne žele zaboraviti. Nakon puno problema koje je stvorio svojoj okolini, klubu, pa i sebi samome, 19-godišnji Balotelli ipak nije izdržao i nakon novih salvi uvreda, tifoza se rasplakao kao malo dijete

U jednom trenutku spreman je demonstrativno baciti dres na travnjak, pokazati navijačima na tribinama srednji prst i opsovati Josea Mourinhoa dok ovaj slavi neke od najvećih pobjeda u karijeri, a u drugom i rasplakati kao malo dijete. To je Mario Balotelli. O njemu su već ispisani stupci i stupci tekstova u brojnim svjetskim medijima i svi se slažu da je riječ o izvrsnu nogometašu, ali i čovjeku koji je toliki narcis da ga ne mogu 'zauzdati' ni najbolji nogometni džokeji.

Nakon svih problema koje je prvenstveno stvorio sam sebi, Balotelli je konačno pukao. Po dolasku Intera iz Barcelone, dok su tisuće navijača slavile ponovni ulazak kluba u finale Lige prvaka, nakon što su prvo zaslužene ovacije dobili Mourinho i ostatak društva koji je izborio finale protiv Bayerna, stigao je na red i Balotelli i ponovno dobio 'porciju' uvreda. Ovog puta nije bacio dres ili vratio uvrede, nije izdržao nego zaplakao na haubi auta.

Očito taj 19-godišnji crnoputi Talijan nije baš tako tvrd kao što se želi prikazati. No štetu si je u najvećem dijelu sam napravio, pogotovo izjavom da voli i navija za AC Milan cijeli život, što je gore od bogohuljenja za navijače Intera. Ovo mu je kazna, možda ne baš pravična, no navijači su ti koji te na kraju nose na štitu ili ispod njega. Mario je odavno izgubio njihovu ljubav.