BORBA ZA KLUB

Bad Blue Boysi na utakmici Dinama poslali žestoku poruku menadžeru Josipa Brekala

05.02.2024 u 09:30

Bionic
Reading

U Dinamu se pripremaju na demokratske izbore, odnosno za izbor članova Skupštine, a koji će se održati 2. ožujka. Očito su zapuhali novi vjetrovi u Maksimiru

A da je tome tako, bilo je evidentno nakon nedjeljne 'akcije', još jedne u nizu Bad Blue Boysa, koji su u velikom broju pohodili nedjeljnu utakmicu protiv Gorice i jasno poručili 'Ne damo da potoneš'.

No, jednako glasno poručili su menadžeru Andyju Bari 'Dosta je menadžerskog reketa, odj** od Dinama', koji je prije nekoliko dana odveo Josipa Brekala u Hajduk.

Boysi su očito i dalje jako ljuti što je Dinamovo dijete preselilo u redove najvećeg suparnika - splitskog Hajduka. Istina, neki sugeriraju da je za propali posao 'kriv' Dinamo, jer tih se dana pisalo o mogućem otkazu treneru Sergeju Jakiroviću, pa se nije moglo jamčiti igraču da bi ga i novi trener želio u momčadi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

S druge strane, iz Dinama su pak krivicu prebacili na igrača i njegova zastupnika (menadžera), navodeći postavljanje uvjeta koji su bitno lošiji po klub, nego što su postavljeni Hajduku.

Očito je dosta Boysima da Dinamo služi samo kao 'bankomat', jer već su vodili bitke s odbjeglim Zdravkom Mamićem, kojem je klub služio kao izlog za prodaju igrača.

Sažetak utakmice Dinamo - Gorica 2:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +21
SuperSport HNL: Dinamo - Gorica, 4.2.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL