europska liga

Austrijanci su uoči utakmice s Dinamom puni samopouzdanja: Remi? Došli smo u Zagreb ostvariti pozitivan rezultat...

03.11.2021 u 20:21

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sutra (četvrtak, 4. studenog, 21 sat, Arenasport 1, MAXtv) na Maksimiru igraju utakmicu 4. kola Europske lige protiv Bečkog Rapida. 'Modri' su u Beču izgubili 2:1, a gosti i u Zagrebu najavljuju pobjedu...

'Znam da je Dinamo bio iznenađen s nama u prvoj utakmici koju smo mi odigrali stvarno na visokoj razini. Dinamo je sada upoznat koliko mi možemo biti dobri i očekujem drugačiji Dinamo. No, mi se bavimo sobom. Mi imamo cilj, a to je drugo mjesto u skupini na kraju i želimo ga ostvariti', najavio je trener Bečana Dietmar Kühbauer.

Prije četvrtka trener Bečana ima velikih problema s ozljedama, a ujedno je najavio da se njegova momčad nije došla braniti u Zagreb.

'Jest, trenutačno imamo velikih problema s ozljedama i neće nam moći igrati neki važni igrači prve momčadi. No, imamo spremne zamjene i prilagodit ćemo se tome. Igranje na remi? To je najlošije što može napraviti jedna momčad. Mi želimo igrati dobro i ostvariti pozitivan rezultat, a to se samo kroz obranu ne može postići. Napravit ćemo, nadam se, kvalitetan balans između obrambene i napadačke igre', kaže trener Rapida.

Srđan Grahovac, vezni nogometaš Rapida, uoči dvoboja na maksimirskom stadionu je rekao.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +36
Rapid Beč - Dinamo (3. kolo Europske lige) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Igrao sam već ovdje kada sam bio u Rijeci. Nama je jasno da moramo igrati još bolje nego li u Beču ako ponovno želimo pobijediti Dinamo. Pobjeda je naš cilj koji smo došli ostvariti u Zagrebu. Mislim da su nas prije prvog susreta podcijenili hrvatski mediji. Iskoristili smo to i vjerujem da je Dinamo vidio kako smo dobra momčad', rekao je Grahovac koji je tijekom 2018. godine nosio dres Rijeke.

'Dobro smo se pripremili uoči te prve utakmice. Točno smo znali kako će Dinamo igrati. Mislim da smo ih iznenadili u prvom susretu te pretpostavljam da će Dinamo u ovaj drugi susret ući jače i organiziranije. No, Rapid je veliki klub i na sve smo spremni. Pritisak? Neće postojati jer smo navikli igrati pred punim stadionima i suparničkim navijačima', zaključio je Grahovac.

Utakmica 4. kola skupine H između Dinama i bečkog Rapida igra se u četvrtak (4. studenog) s početkom u 21 sat (Arenasport 1, MAXtv)