NAKON OSVOJENOG KUPA

Arsenal ulaže 100 millijuna funti, Hrvat mu prva opcija

19.05.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Prema napisima Daily Maila, Arsenal će svome menadžeru Arseneu Wengeru u sljedeća 72 sata ponuditi novi trogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna funti i staviti dodatnih 100 milijuna na raspolaganje za pojačanja...

Nakon osvajanja FA Cupa i prekida devetogodišnjeg trofejnog posta u Arsenalu vlada veliki optimizam. U klubu se menadžeru spremaju na raspolaganje staviti rekordan iznos predviđen za pojačanja i lov na prvi premierligaški naslov od 2004.

Upitan hoće li uskoro potpisati produljenje, Wenger je rekao:

'Da, jer ću otputovati u Brazil 10. lipnja'.

Wengerov prioritet trenutno je nagovoriti rezervnog vratara Lukasza Fabianskog i desnog beka Bacaryja Sagnu na ostanak, a onda kreće u potragu za novim pojačanjima. Francuski menadžer želi novog napadača, centralnog veznog i desnog beka.

Što se napadača tiče, Daily Mail navodi kako su prvi na listi Wengerovih želja Mario Mandžukić (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrid). Što se veznjaka tiče, favoriti su Lars Bender (Bayer Leverkusen) i Morgan Schneiderlin (Southampton), dok se imena Sergea Auriera (Toulouse), Caluma Chambersa (Southampton) i Micaha Richardsa (Manchester City) spominju kao kandidati za zamjenu Sagne u slučaju njegovog odlaska.