KRASAN USPJEH

Antonio Kamenjašević svjetski viceprvak u hrvanju

16.07.2014 u 20:21

Bionic
Reading

U slovačkom gradu Humennéu hrvatski reprezentativac Antonio Kamenjašević postao je svjetski kadetski viceprvak u hrvanju u kategoriji 69 kg

Sedamnaestogodišnji Antonio Kamenjašević iz Klinča Sela postao je viceprvak svijeta.

U završnici SP-a za kadete 2014. u slovačkom gradu Humennéu u kategoriji 69 kilograma izgubio je od Poljaka Krysztofa Niklasa

'Žao mi je što mi je izmaklo zlato, ali i ova mi je titula ostvarenje snova – upravo ono za što sam trenirao godinama', kazao je Antonio Kamenjašević nakon što je ovjenčan srebrnim odličjem.

Uz hrvatske reprezentativce i njihova trenera Dinka Kremića tijekom borbe su ga bodrili i njegovi treneri iz hrvačkog kluba Metalac iz Zagreba Mario Bračun i Eugen Jakovljević.

'Čestitke Antoniju Kamenjaševiću na srebru i tituli viceprvaka! Iza njega je osam godina mukotrpnog rada i predanosti sportu – prvo uz trenera Marija Bračuna, a potom uz moje vodstvo', kazao je Jakovljević.

Iako je tek sedamnaestogodišnjak, iza Kamenjaševića je već 80 odličja. Inače, riječ je o maturantu Sportske gimnazije u Zagrebu kojeg izuzetno hvale u hrvačkom klubu Metalac, ne samo kao sportaša, nego kao i osobu.