preporodio se u almeriji

Ante Ćorić hvata minutažu i napokon dobio priliku pokazati sve što zna

07.09.2019 u 20:24

Bionic
Reading

Mladi 22-godišnji hrvatski nogometaš, Ante Ćorić, koji od ovog ljeta nosi dres španjolske Almerije, polako hvata minutažu i natjecateljsku formu, što je itekako dobra vijest za njega, ali i sve one koji su u njemu vidjeli veliki potencijal

Ante Ćorić stigao je u ovaj španjolski drugoligaški klub kao posuđeni igrač iz Rome, ali s jedinom ambicijom, da se vrati u 'nogometni život'. Jer u talijanskom velikanu, bez obzira što ga je 'vučica' 2018. godine otkupila od Dinama za šest milijuna eura, nije dobio priliku.

Prema potezima Romina trenera Paula Fonsece bilo je jasno da se ni u (n)ovoj sezoni ne bi naigrao, te je Ćorić objeručke prihvatio ponudu bogatih arapskih vlasnika, koji od Almerije žele stvoriti klub i momčad za La Ligu odnosno prvoligaški nogomet.

Ćorić je u Almeriji od 25. kolovoza, marljivo trenira, a očito je, i polako dobiva povjerenje portugalskog trenera Pedra Emanuela.

Naime, nakon svega par dana treninga s novom momčadi, Ćorić je dobio priliku u okršaju protiv Huesce.

Isto se dogodilo i ove subote, na gostovanju protiv neugodne Malage, kada će Ćorić u igru ušao u 85. minuti, ali s obzirom na sedam minuta nadoknade dohvatio 12 minuta utakmice. I u tom periodu mladi je hrvatski nogometaš imao dva odlična driblinga te pripremio gol priliku za suigrača.

Inače, u obje te utakmice, Almeria je slavila 1:0 te se popela na drugo mjesto, s dva boda manje od vodećeg Cadiza.