kriza na poljudu

Anketa tportala - je li predsjednik Hajduka Jakobušić trebao dobiti otkaz?

08.04.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon što je Nadzorni odbor Hajduka odlučio smijeniti predsjednika Lukšu Jakobušića, mnogi se pitaju što i kako dalje. Tko je sljedeći?

Nakon dva uzastopna poraza od Dinama, prvo u SuperSport HNL-u te nekoliko dana kasnije u polufinalu SuperSport kupa, bilo je jasno da se nešto pod hitno mora promijeniti.

>> Kriza na Poljudu! Lukša Jakobušić više nije predsjednik Hajduka

Prvi je ostavku, nakon ispadanja iz Kupa, ponudio trener Mislav Karoglan, ali nije prihvaćena. No svima je jasno da je to velik problem kluba. Jednako tako se mnogi pitaju koliko je za ovakav rezultat i skupa pojačanja odgovoran sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Jer navodno je na ovu momčad potrošen ogroman novac, a iscurio je podatak da se radi o oko 30 milijuna eura. No rezultata opet nema i sezona će - kako stvari stoje - završiti bez trofeja.

A totalna kriza zahvatila je klub nakon poraza Hajduka u Jadranskom derbiju na gostovanju kod Rijeke, kad je postalo jasno da su Bili praktički ispali iz utrke za prvaka Hrvatske. Naime Rijeka im je pobjegla čak deset bodova...

Dan kasnije Nadzorni odbor Hajduka odlučio je smijeniti Dubrovčanina Lukšu Jakobušiću iako mu je mandat trebao trajati do listopada 2024. godine.

U anketi vas pitamo što mislite o Jakobušićevoj smjeni - je li trebao dobiti otkaz?

Videosažetak utakmice Rijeka - Hajduk pogledajte u prilogu, kao i izjavu trenera Karoglana:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Studio HNL, 29. kolo Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel