teški dani

Utučeni Mislav Karoglan nakon poraza objavio: Moramo sjesti i vidjeti kako dalje...

07.04.2024 u 22:26

Bionic
Reading

Hajduk je u derbiju 29. kola SuperSport HNL-a na Rujevici izgubio od Rijeke 1:0. Bio je to četvrti uzastopni poraz 'bilih', situacija na Poljudu nije nimalo dobra, a toga je svjestan i trener Mislav Karoglan

'Tvrda utakmica, prvo poluvrijeme bez puno šansi, nažalost primili smo jako jeftin gol. Imali smo kasnije ogromnu šansu preko Trajkovskog, ali naša kriza se nastavlja...', kazao je nakon utakmice vidno razočarani trener Hajduka Mislav Karoglan.

'Bili' su tako povezali i četvrti poraz, teški su ovo dani...

'Teško mi je bilo što komentirati. Imali smo puno peha, svi su derbiji bili, počevši od Rijeke doma, pehovi. Protiv Dinama smo odigrali najbolju utakmicu u polusezoni, pogotovo drugo poluvrijeme i opet izgubimo. Bila je ovo tvrda utakmica, imam osjećaj da je Rijeka bila bolja za taj gol iako smo mi imali najbolju šansu utakmice preko Trajkovskog. Sve u svemu bila je ovo zaslužena pobjeda Rijeke. Moja ostavka? O tome ćemo u ponedjeljak... Prvo ćemo iskomunicirati stvari s predsjednikom, donijeti neke odluke... Trener prvi preuzima odgovornost, a onda ćemo vidjeti kako dalje. U ovom trenutku je teško nešto pametnije od toga reći', kaže Karoglan i dodaje:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Najbitnije je da zajedno sjednemo i vidimo kako dalje...'

Nije imao Karoglan puno toga za reći...

'Ono što se zbraja je rezultat. Moram čestitati Rijeci na zasluženoj pobjedi. A naši igrači moraju ostati zaštićeni. Naših 70 posto ozljeda su mehaničke, nevjerojatno. Vidjeli smo kako je s Uremovićem naša obrana bila tvrđa. Bitno je da prije Osijeka još jednom svi sjednemo i vidimo kako dalje', rekao je Karoglan.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +46
Rijeka - Hajduk, SuperSport HNL, 7.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Kakva je situacija s Lučićem?

'Njega više smeta cista. Ne znam kako je to iskomunicirano. On bi bez problema trebao izdržati ovu polusezonu. Odradio je dobar posao', zaključio je Karoglan.

>> više statistike potražite OVDJE.