pet imena u igri

[ANKETA] Tko treba biti prvi golman hrvatske reprezentacije na nogometnom SP-u u Katru?

31.10.2022 u 21:10

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je prošireni popis igrača za Svjetsko prvenstvo, a na kojem su se našla petorica golmana

Mundijal u Katru je pred vratima, a izbornik je u ponedjeljak otkrio javnosti imena 34 igrača od kojih će još osam ispasti s liste putnika.

Na popisu je i petero golmana, Dominik Livaković (Dinamo), Ivica Ivušić (Osijek), Ivo Grbić (Atletico Madrid), Dominik Kotarski (PAOK) i Nediljko Labrović (Rijeka).

Među najboljim našim vratarima bio bi zasigurno Lovre Kalinić, ali on je doživio tešku ozljedu na utakmici Lokomotiva – Hajduk (2:2) te će zbog nje propustiti SP.

'Iznimno nam je žao zbog Lovre te mu želimo što brži i što kvalitetniji oporavak. Taj nesretni događaj potvrđuje da je u ovom trenutku najvažnije zdravlje igrača te možemo samo poželjeti da do okupljanja više nemamo vijesti vezanih za ozljede', izjavio je izbornik Dalić na tu temu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Jasno je da izbornik u Katar neće voditi svih pet golmana, dvojica su višak, a bit će i velika borba za 'jedinicu' koju zasad drži Dominik Livaković, ali sigurno njegovi konkurenti neće sjediti prekriženih ruku i pokušat će ugrabiti šansu.

Ima onih koji nisu pretjerano zadovoljni formom Dinamovog vratara pa Vas mi pitamo u našoj anketi tko bi trebao biti prvi vratar hrvatske reprezentacije na predstojećem SP-u prema trenutnoj formi koju pokazuju u svojim klubovima.