bundesliga

Andrej Kramarić zabio u gostujućem remiju Hoffenheima kod Herthe, Augsburg stigao do treće uzastopne pobjede

02.10.2022 u 21:01

Bionic
Reading

U 8. kolu Bundeslige nogometaši Herthe i Hoffenheima odigrali su u Berlinu 1:1, a gol za goste zabio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić

Gosti su poveli u 25. minuti, a strijelac je bio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Kabak je pucao, a u putanju lopte je ušao Kramarić te joj promijenio smjer i proslijedio je u mrežu. Bio je to Kramarićev treći prvenstveni gol u sezoni.

Domaći sastav je izjednačio u 37. minuti, a strijelac je bio Lukebakio te je s tih 1:1 i završila utakmica. Herthi je ovo bio treći, a Hoffenheimu drugi ligaški remi u nizu.

Ivan Šunjić je odigrao cijelu utakmicu za Herthu, dok je Filip Uremović zamijenjen na početku drugog dijela. Kramarić je na drugoj strani odigrao cijeli susret, a njegov se Hoffenheim trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice.

Nogometaši Augsburga nastavili su s dobrim igrama te su u posljednjem susretu 8. kola Bundeslige svladali Schalke u gostima 3:2.

Bila je to treća uzastopna prvenstvena pobjeda Augsburga koji je prethodno svladao Werder i Bayern.

Golovima Demirovića u 9. i 21. minuti Augsburg je šokirao domaće navijače te je poveo 2:0, ali Schalke se uspio oporaviti od ta dva udarca te je u 33. smanjio Terodde, a u 63. minuti Krauss je pogodio za 2:2.

Stvari su se dodatno okrenule na stranu Schalkea u 70. minuti kada su gosti zbog drugog žutog kartona Berishe ostali s igračem manje. Unatoč tome Augsburg je došao do pobjede, a gol odluke u 77. minuti je postigao Hahn.

Ukupno je ovo bila četvrta pobjeda Augsburga koja ga je dovela na 10. mjesto ljestvice, dok je Schalke ostao na 15. poziciji.

Standings provided by SofaScore