NE ŽALI ŠTO NIJE OTIŠAO

Andrej Kramarić čeka 113. gol i tri boda, ali i otkriva: Bayern me htio...

03.05.2023 u 20:29

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i bundesligaša Hoffenheima, Andrej Kramarić, od dolaska u Njemačku nije bio u ovakvoj situaciji. Naime, klub iz Sinsheima u opasnoj je zoni i samo ga dva boda dijele od mjesta koje vodi u niži rang natjecanja. No, Kramarić nudi optimizam

Još su četiri kola do kraja Bundeslige, a pred Kramarićem i njegovim Hoffenheimom je borba za prvoligaški status.

Ove subote domaćini su Eintrachtu, a Kramarić osim 113. gola, očekuje tri boda.

No, prije utakmice, u razgovoru za klupski magazin objasnio je da ga ovako teška situacija ne brine.

'Taj pritisak me inspirira. Moraš biti koncentriran i dati sve od sebe za pobjedu. Nema vremena za tugu i brigu dok se boriš za ostanak. Mislim da ljudi u klubu znaju da mogu računati na mene. U ovako teškoj situaciji, da oprostite, morate pokazati muda i jako mi je bilo važno preuzeti odgovornosti. Želim vidjeti samopouzdanje kod suigrača'.

O svom dugom stažu u klubu kaže.

'Nisam ni pomišljao da ću imati tako dug put s klubom. To je nešto jako posebno i uvijek ću imati lijepe uspomene na to razdoblje kada ću se osvrtati na svoju karijeru. Jednog dana ću biti jako ponosan na to. Proteklih sam godina imao dva ili tri konkretna razgovora s Bayernom, bio sa, ali na kraju sam ostao u Hoffenheimu i sretan sam što je tako ispalo', rekao je Kramarić te nastavio.

'Činjenica da je ovoliko igrača toliko dugo ovdje govori sve o Hoffenheimu. To nikako nije slučajno. Dugo smo vjerni klubu jer se u njemu osjećamo jako ugodno. Mi smo kao obitelj koja je srasla i sprijateljila se', zaključio je hrvatski napadač koji je u 30 utakmica ove sezone u njemačkom klubu zabio devet golova.