OPET SE PIŠE...

U Real dolazi mlada engleska zvijezda. Ali što je s Modrićem i Kroosom?

03.05.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Jedan od najpotentnijih veznih igrača svijeta, 19-godišnji engleski nogometni reprezentativac i član dortmundske Borussije, Jude Bellingham, ovog ljeta mogao bi biti zvijezda prijelaznog roka. Velikani se otimaju za njim.

Prijelazni rok nije ni krenuo, a informacije se mijenjaju iz dana u dan. Pa tako i oko mladog, 19-godišnjeg engleskog igrača, Judea Bellinghama.

Naime, prošlog tjedna sugerirali su u Mundo Deportivu kako je Bellingham odlučio karijeru nastaviti u Liverpoolu, a razlog tome je Jürgen Klopp.

No, ovog tjedna stiže preokret. Raspisao se o tome i Fabrizio Romano, novinar koji često ima prave informacije prije nego i brojni mediji. Naravno, nisu niti njegove objave uvijek točne, zato treba i ovu uzeti s dozom rezerve.

No, kako piše, ovog vikenda Judeov otac Mark, inače bivši nogometaš, koji nije nastupao u profesionalnom rangu, ali zato je bio vrlo efikasan kao amater, s navodno zabijenih 700-tinjak golova, proteklog se vikenda sastao s Juniom Calafatom, Realovim čovjekom zaduženim za pregovore s potencijalnim pojačanjima.

Na tom je sastanku, naglašavamo - navodno, dogovoren prelazak Bellinghama juniora u Kraljevski klub, a posao će biti zgotovljen kada Florentino Perez usuglasi uvjete odštete njemačkom klubu.

Tko zna, možda u cijeloj ovoj priči ima i istine, jer bez obzira na to što se pisalo kako su Luka Modrić i Toni Kroos već započeli pregovore o novim ugovorima, čudno je što ih još nisu potpisali.

Možda je Perez čekao Bellinghamovu odluku, jer sumnjamo da bi Real platio 100 i nešto milijuna eura za igrača kojeg bi držao na klupi. Ili bi, ako se uistinu ovaj transfer realizira, netko od spomenutog dvojca našao u pat poziciji, svjestan da bi dobivao mrvice.