NIŽE ZLATNE MEDALJE

Anđela je najsvestranija mlada plivačica u Hrvatskoj

20.05.2015 u 11:27

Bionic
Reading

Hrvatsko žensko plivanje ima sigurnu budućnost uz Anđelu Sičaju, 12-ogodišnju kadetkinju iz Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost koja je privukla pažnju na zimskom državnom prvenstvu tijekom kojeg osvaja osam medalja u raznim disciplinama, a time je i službeno Anđela Sičaja postala najsvestranija mlada plivačica u Hrvatskoj

U travnju ove godine održano je 12. plivačko natjecanje 'Festival plivanja' u organizaciji PK Dubrava. Ovo natjecanje je bila 6. postaja HPS Mini Grand Prix-a za kadete i mlađe kadete na kojem je simpatična Anđela s četiri osvojena zlata proglašena najuspješnijom plivačicom. Uspjehe niže jedan za drugim, a ne sumljivo će ih biti još. Važno je napomenuti kako je Anđela najmlađa kadetkinja klubu.

Anđela se plivanjem bavi već sedmu godinu za redom, a ljubav prema tom sportu usadila joj je obitelj s obzirom da su joj braća i mlađa sestra također uspješni mladi plivači.

Najdraže discipline su joj 200 metara slobodno i 100 metara mješovito, a trenutačno se priprema za ljetno državno prvenstvo koje bi se trebalo održati u srpnju ove godine u Zagrebu. Cilj su joj naravno nastupi na budućim europskim i svjetskim prvenstvima. Već kao mala Anđela je shvatila kako je prava formula uspjeha rad, rad i samo rad.