SVE JE NA PEREZU

Ancelotti po prvi put javno o temi koja zanima sve Realove navijače; nije valjda iskoristio 1. travnja?

01.04.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio je u subotu na konferenciji za novinare da ga brazilska reprezentacija želi angažirati za izbornika, ali je ostao pri stajalištu da je potrebno 'poštivati ​​važeći ugovor', kojeg namjerava ispoštovati do kraja.

'Stvarnost je da me želi brazilska reprezentacija i to mi laska, to me raduje. Ali morate poštovati trenutni ugovor koji istječe u lipnju 2024., ugovor koji želim poštovati do kraja', rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare.

Zanimljivo, Ancelotti dosad još nikad nije javno spominjao interes Brazilaca, ali vjerujemo da nije iskoristio 1. travnja kako bi se našalio na tu temu.

'Imam ugovor, želim ga poštovati, jer volim ovaj klub i ovu momčad. I sve što će se dogoditi nakon mog ugovora je budućnost, a nitko ne zna budućnost', dodao je Ancelotti kojeg brazilski tisak često spominje kao potencijalnog budućeg izbornika Seleçaa.

'Ne čudi me što postoje ovakve glasine i to me ne brine. Prilično je jasno: ostat ću ovdje sve dok mi Real Madrid dopusti da ostanem. Osjećam veliku potporu sa strane predsjednika, navijača i igrača, atmosfera je vrlo mirna oko mene, a i ja sam vrlo smiren. Sada imamo dva i pol mjeseca da pokušamo osvojiti naslove', kazao je na kraju talijanski trener.