JOŠ TREBA KRALJEVIMA

Ancelotti nije mogao izbjeći pitanje o Modriću; koga bi zadovoljio ovaj odgovor?

21.09.2023 u 06:12

Bionic
Reading

Madridski Real teškom mukom, ali posve zasluženo došao je do pobjede nad Union Berlinom. Jedini pogodak zabio je Jude Bellingham u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Za veliko olakšanje na Santiago Bernabeuu

U pet utakmica španjolske LaLige, Luka Modrić startao je u samo jednoj utakmici. Ovog puta trener Carlo Ancelotti, u okršaju Lige prvaka, ipak se 'smilovao' 38-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije te ga je poslao na teren od prve minute.

I kako mu je Modrić vratio? Kao i uvijek, na najbolji mogući način.

U 80 minuta je imao 94 dodira, 70 točnih dodavanja i pet ključnih dodavanja. za svoj nastup Modrić je dobio ocjenu 8.1, a samo je Jude Bellingham (8.2) bio bolje ocijenjen.

Ipak, bolji komentar od svega dale su tribine Santiago Bernabeua, koje su Modrića u 81. minuti ispratile ovacijama.

U sličnoj situaciji, pomalo nezadovoljna minutažom, jest Nijemac Toni Kroos, pa je nakon utakmice Talijan na klupi Kraljeva, Carlo Ancelotti, komentirao njihovu (skromniju) minutažu. Španjolci su se malo našalili pa su mu rekli kako se Modrić i Kroos trude otežati Ancelottiju situaciju. Naravno, svojim dobrim igrama, zbog kojih ne smije ni pomisliti kako bi ih se riješio.

'Očito, da, to je pitanje, ne kažem komplicirano, to je dobro pitanje. Ako imate igrače koji su svi vrlo dobri, ne mogu misliti da će itko od njih biti izostavljen četiri ili pet utakmica. Svaki od njih može nam pomoći, bilo na početku ili s klupe. I zato mislim da nije tako komplicirano shvatiti da nam oni mogu pridonijeti i u drugom poluvremenu', pokušao se opravdati Ancelotti.

Bilo kako bilo, Modrić ne posustaje, tako da će Talijan itekako morati dobro promišljati kako Modriću ipak davati veću minutažu.

Više doznajte OVDJE.

  • +17
Liga prvaka: Real Madrid - Union Berlin (1. kolo) Izvor: EPA / Autor: Rodrigo Jimenez