pioli se želi uvjeriti

Alen Halilović u ponedjeljak na treningu u 'starom društvu', a spominje se i kao dio paketa vrijednog 30 milijuna eura

21.08.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Bivši Dinamo veznjak, Alen Halilović, koji je 2014. godine iz Maksimira preselio u redove Barcelone, a potom vrlo često mijenjao klubove, tražeći svoje mjesto pod 'nogometnim suncem', opet je u neizvjesnosti

Alen Halilović trenutno ima klub (AC Milan), ali gdje će igrati u novoj sezoni, još uvijek ne zna.

Ipak, postoje pozitivne okolnosti oko ovog 24-godišnjeg igrača, kojem su mnogi predviđali veliku karijeru. Kao prvo, sada ovisi sam o sebi, to jest što mu je trener Milana Stefano Pioli odlučio dati priliku, odnosno osobno se uvjeriti u Halilovićeve mogućnosti i znanje.

Podsjetimo, Halilović je postao Milanov igrač 2018. godine, ali talijanski ga je klub slao na posudbu u belgijski Standard Liege te nizozemski Heerenveen.

Dobra stvar po Halilovića je i ta što bi ga u svojim redovima rado vidjela velika Benfica, pa bi, ako Pioli ipak procijeni da mu Halilović ne treba, ovaj igrač mogao biti dio paketa, odnosno otići prema Lisabonu kao zamjena za Florentina Luisa.

La Gazzetta dello Sport piše kako je AC Milan već razmišljao o dovođenju Florentina, ali da je 30 milijuna eura ipak bilo malo previše, čak i za crveno-crne.

Uključe li Halilovića u dio tog paketa, odšteta bi tada onda bila puno manja.