IMA PLAN

Alcarazu je dosta Đokovića: Pripremite svoj televizor...

29.11.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Igrati tenis na vrhunskoj razini u eri Novaka Đokovića zna biti frustrirajuće. Mladi Španjolac Carlos Alcaraz sa svojih 20 godina na leđima nosi titulu najboljeg do najboljeg

Jasno je da zbog toga ima samo jedan cilj, a taj je da skine s trona kralja svjetskog tenisa Novaka Đokovića.

U ovoj sezoni Đoković je bio bolji u tri od njihova četiri međusobna susreta. Alcaraz je slavio u Wimbledonu, a gubio na Roland Garrosa te u Cincinnatiju i Torinu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

“Đoković je rekao da je spreman osvojiti četiri Grand Slama i zlato na Olimpijskim igrama, ali mi ostali smo tu da ga zaustavimo. Imao sam spektakularan prvi dio sezone, no nakon Wimbledona i jedno negativno razdoblje. Vjerujem da je to normalno i da moram izvući pouke iz takvih situacija. Pripremite svoj televizor da me pratite u 2024. jer bit će to sezona puna energije i dobrih vijesti', rekao je mladi Španjolac.

Alcaraz će danas u Mexico Cityju odigrati ekshibiciju protiv Amerikanca Tommy Paul. Očekuje se da će susret s tribina gledati 40 tisuća navijača.