A NISU SE VOLJELI

Nestašnog Australca pitali postoje li izvanzemaljci, odgovor će odjeknuti Srbijom

24.11.2023 u 10:45

Bionic
Reading

Nestašan je i emotivan,eksploziva i iskren i uvijek zanimljiv medijima. Australac Nick Kyrgios propustio je skoro cijelu sezonu zbog ozljeda, operacija i oporavaka, a sada je najavio povratak na tenisku scenu.

Iako nije prisutan na terenima, aktivan je po pitanju tenisa na društvenim mrežama, posebno na Instagramu na kojemu odgovara na pitanja svojim pratitelja.

Jedno pitanje je glasilo 'Postoje li izvanzemaljci', a Kyrgiosov odgovor je oduševio sve navijače i obožavatelje lika i djela nedodirljivog srpskog tenisača Novaka Đokovića.

Naime, Australac nije odgovorio niti jednim slovom nego Đokovićevom fotografijom dajući do znanja da misli kako Srbin igra tenis kao da nije sa ovog planeta.

Vrlo često su zbog karaktera ova dva igrača bili u sukobu, no Kyrgios je bio jedna od rijetkih koji je glasno podržao Đokovića u slučaju vezanom uz (ne)cijepljenje i deportaciju iz Australije početkom 2022. godine.

Tportal SPORT je i na WhatsApp

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'