NIJE ZNAO

Đokovićeva reakcija na plasman Srbije na Euro je urnebesna: Stvarno su to napravili?

20.11.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Srbin Novak Đoković je ponovno pokorio konkurenciju, stao pred novinare i odgovarao na pitanja o svemu i svačemu, pa i nogometu.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u nedjelju je u Torinu postavio je još jedan rekord osvojivši po sedmi put pobjednički trofej na ATP Finalu, a u meču za naslov je svladao 22-godišnjeg domaćeg miljenika Jannika Sinnera sa 6-3, 6-3 za jedan sat i 43 minute.

Na Press konferenciji Đokovića su novinari izvijestili da se nogometna reprezentacija Srbije plasirala na Euro 2024, a ovo je njegova reakcija.

'Stvarno su to napravili? Nisam znao. Čestitam! Luka Jović je bio sa suprugom na meču, Dušan Vlahović je bio prije nekoliko dana. S njim i Kostićem sam razgovarao. Drago mi je ako imam pozitivan utjecaj na njih i da sam u poziciji da ih mogu inspirirati. To mi je stvarno čast', rekao je raspoloženi Đoković.

Podsjetimo, Srbija je u Leskovcu odigrala 2:2 s Bugarskom. Taj jedan bod bio je dovoljan Srbima za osiguravanje drugog mjesta u skupini i prvi plasman a Euro od 2000. godine.

Standings provided by Sofascore