PRILIKA MLADOM TALENTU

Ako želi Mandžu poslati na klupu, ovo mora iskoristiti!

15.12.2015 u 14:08

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Tuttosport naglašava kako će utakmica talijanskog Kupa u srijedu biti iznimno bitna za Alvara Moratu, kojem je Mario Mandžukić preoteo mjesto u udarnoj postavi Juventusa...

Naš se 29-godišnji napadač nametnuo dobrim igrama treneru Massimilianu Allegriju, a golovi protiv Cityja, Palerma i Fiorentine učvrstili su Mandžukićevu poziciju u prvoj ekipi. Zajedno s Dybalom tvori napadački dvojac koji trener u ovom trenutku doživljava nedodirljivim pri slaganju momčadi.

No, ne miri se s time Alvaro Morata, jedan od junaka 'Stare dame' u prošlosezonskog Ligi prvaka, strijelac važnih golova protiv Reala i Barcelone. Dnevnik Tuttosport u članku pod nazivom 'Derbi Morate i Mandžukića' naglašava kako Španjolac ima veliku priliku ove srijede u kup dvoboju protiv Torina treneru pokazati da ne zaslužuje biti na klupi.

Bit će to susret u kojem će Morata i Simone Zaza dobiti priliku, no Talijana su već polako otpisali lokalni mediji i vjeruju da će u budućnosti morati pronaći novi klub, dok je kod 23-godišnjeg Alvara situacija drukčija. Naime, nedavno je mladi Španjolac potpisao ugovor do 2020. godine čime je Juventus pokazao da na njega ozbiljno računa u budućnosti.

Međutim, pojavio se Mario Mandžukić koji je poremetio planove svojeg kolege. Utakmica s Torinom prilika je koju Morata ne smije prokockati. Mora nešto značajno napraviti na terenu.

'Allegri daje Morati priliku koju je zaslužio svojim svakodnevnim radom i mora ju iskoristiti. Inače bi moglo biti kasno,' zaključuje Tuttosport priču o napadačkom 'derbiju' Juventusa.