PORTUGALCI OTKRILI

Ako je ovo istina, Mourinho sigurno preuzima United

25.02.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Manchester United je trenutno preklimav za standarde te nogometne institucije i do promjene trenera će maksimalno do kraja sezone doći

Kada ode Louis Van Gaal, procjenjuju danas Englezi, tri su imena u ozbiljnom opticaju za njegovog nasljednika. Ryan Giggs, koji još uči na poziciji pomoćnika, Mauricio Pochhetino koji s Tottenhamom juri po naslov i naravno Jose Mourinho.

Portugalac je ionako prvi favorit za preuzimanje te laskave funkcije, a nakon što su Mourinhovi prijatelji u Setubalu 'digli graju' da je Jose već sve dogovorio s Uniteda došao je i novi, krunski komadić slagalice.


Mourinho je, tvrdi Correio da Manha, dao ovlasti lokalnoj agenciji da mu nabavi obiteljsku kuću. Sljedeći trener Cityja, objavljeno je iz kluba, bit će Pep Guardiola, a Manchester nije najpoželjnije mjesto za živjeti čak ni na engleskom sjeveru... Trećeg ozbiljnog kluba u gradu nema i ako je Mourinho počeo 'savijati gnjezdo' znači da ima garancije da ga od ljeta čeka novi uzbudljiv posao.

Još samo da uvjeri i klupske legende da je on najbolji posao za zadatak, jer s njima 'u svom kutu' će imati daleko lakši posao.

Dogovor još nije objavljen, ali čini se samo kao pitanje vremena