ODUSTAJE I JUVENTUS?

Ako je ovaj podatak o Perišiću i plaći koju traži istina, sve bi se moglo zakomplicirati. Opet se spominje Hajduk

17.05.2022 u 17:42

Bionic
Reading

Ivan Perišić i u svojoj 34-godini života igra nogomet na najvišoj razini. No, baš zbog te činjenice, mnogi su iznenađeni zašto ga čelnici milanskog Intera, kojem je prije nekoliko dana donio naslov pobjednika Kupa, još uvijek nisu vezali novim ugovorom

Ali stvari ne idu tako lako jer Perišić traži plaću od šest milijuna eura godišnje koju Inter ne može pratiti. Kako mu ugovor istječe u lipnju, i jasno je da je kao slobodan igrač zanimljiv mnogima. Prvo se spominjao Newcastle pa Chelsea, a potom se u igru ubacio i Juventus, isti onaj Juventus kojem je u produžetcima finala Kupa zabio dva gola i ukrao trofej ispred nosa.

Kako mu ugovor istječe u lipnju, i jasno je da je kao slobodan igrač zanimljiv mnogima. Prvo se spominjao Newcastle pa Chelsea, a potom se u igru ubacio i Juventus, isti onaj Juventus kojem je u produžetcima finala Kupa zabio dva gola i ukrao trofej ispred nosa.

Iako je La Gazzetta dello Sport objavio Juve Perišiću nudi 12 milijuna eura za dvije sezone, čini se da ni Juventus nije spreman na tako visoku plaću. Takvu je vijest danas objavio Corriere dello Sport. Istovremeno su talijanski mediji objavili kako je igrač PSG-a Angel Di Maria (34), koji pokriva istu poziciju krilnog napadača kao i Perišić sve je bliže prelasku u Juventus.

  • +5
Juventus - Inter, finale talijanskog Kupa 2022. Izvor: EPA / Autor: Riccardo Antimiani

Argentinskom nogometašu na kraju sezone ističe ugovor s Paris Saint-Germainom i očekuje se da će napustiti Parižane nakon sedam godina vjernosti. U Juve bi došao kao slobodan igrač, bez odštete.

Juve mu nudi jednogodišnji ugovor s opcijom za još jednu sezonu i godišnju plaću od sedam milijuna eura. Ovakom raspletu najviše se vesele navijali Hajduka kod kojih se odmah rasplamsala nada o mogućem povratku Perišića na Poljud.