SVAGUŠINI REPOVI

Ako dođe Real, Barci milijun eura odštete?

07.02.2011 u 12:36

Bionic
Reading

U Hajduku se brane tvrdnjom da nisu potpisali ugovor o gostovanju Barcelone, nego je u pitanju tek neobavezujući nacrt ugovora, tako da neće morati platiti odštetu od milijun eura

Hajduk je otvorio pregovore s Realom, no još uvijek nije zatvorio pregovore s Barcelonom, pa su se Splićani odjednom našli u nebranom grožđu. Kako otkazati Barceloni, kad u ugovoru stoji klauzula po kojoj moraju platiti milijun eura ako se utakmica ne odigra?

Na Poljudu se brane da ugovor nisu ni potpisali, tvrde da su s Barcelonom još uvijek u fazi pregovora, premda se, ima tome i nekoliko mjeseci, tadašnji predsjednik Hajduka Joško Svaguša pohvalio potpisanim ugovorom s katalonskim divom.

Ako je istinita informacija da će Real stići u Split za milijun eura, za razliku od Barcelone koja je tražila dva milijuna, onda odluka ne bi trebala biti teška. No što ako se uz milijun eura Realu bude moralo iskeširati i milijun Barceloni za otkaz? U tom je slučaju svejedno tko će u srpnju istrčati na Poljudu i uveličati veliko slavlje povodom jubilarnog 100. rođendana. Jer u oba slučaja to bi zadovoljstvo stajalo Splićane dva milijuna eura.