OSTAJE NA WHITE HART LANEU

Agent: Modrić ne želi otići iz Tottenhama

21.04.2011 u 17:39

Bionic
Reading

Skoro svako ljeto otkada je došao u Tottenham ime Luke Modrića se spominje u kombinacijama nekog velikog europskog kluba. Kako se bliži ljetni prijelazni rok, tako se i sve glasnije spominje ime hrvatskog nogometnog reprezentativca. No, ako je vjerovati njegovom menadžeru, od promjene sredine neće biti ništa

Priča se ponavlja svake godine. Kada se približi ljetni prijelazni rok, mediji naveliko počinju seliti Luku Modrića. Čas je veznjak Tottenhama u Interu, čas u Juventusu, pojavi se povremeno Barcelona, a čuje se i madridski Real. United navodno već mjesecima ozbiljno grize za Modrića, no to su sve samo nagađanja.

Kako sada stvari stoje, Luka Modrić neće napustiti Tottenham, barem ne ovog ljeta. Tvrdnju da je Modriću dobro u Londonu pod paskom Redknappa kazao je njegov agent Nikki Vuksan u razgovoru za Calciomercato.it.

'To što se piše o Modriću su samo nagađanja i špekulacije. Čitam svašta po medijima, no ono što jest realnost - Modrić ima dug i bitan ugovor s Tottenhamom. Prošlog ljeta je produžio ugovor do 2016. i izuzetno je zadovoljan u Londonu. Ako i dođe neka ponuda, ona će morati zadovoljiti čelnike kluba. U Tottenhamu žele uskoro sjesti i porazgovarati s Modrićem, no to se još nije dogodilo. Stoga, uvijek se može dogoditi neko iznenađenje', kazao je Vuksan.