NIKOLA VLAŠIĆ

Zvijezda sinoćnje utakmice: Brat Blanke Vlašić svojim je golom osigurao pobjedu Hrvatske, a osim na nogometnom terenu, sve mu se posložilo i u privatnom životu

23.06.2021 u 11:03

Bionic
Reading

Prvi gol, od tri koja su donijela pobjedu Hrvatskoj, zabio je Splićanin i igrač ruskog CSKA, poznat i kao mlađi brat naše atletičarke Blanke Vlašić i postao preko noći jedna od najvećih zvijezda reprezentacije

Osim što je sinoć zabio prvi gol za pobjedu Hrvatske u utakmici skupine protiv Škotske, 23-godišnji igrač ruskog CSKA, Splićanin Nikola Vlašić proglašen je i najboljim igračem utakmice. I svim gledateljima pred malim ekranima bilo je jasno kao dan da je Vlašić sinoć dao na terenu sve od sebe, kao i da je u trenucima, zbog napetosti i želje da zabije gol, gubio živce, a dan nakon svega svi govore samo o njemu.

Veliko slavlje zasigurno se odigralo i u domu poznate obitelji Vlašić, ali i u obitelji njegove supruge Ane koju dani dijele od rođenja njihovog prvog djeteta.

Par zajedno živi u Moskvi, a nakon završetka ruskog nogometnog prvenstva vratili su se u Split gdje su krajem svibnja, a uoči okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije, u crkvi Sv. Lovre u Splitu svoju su dugogodišnju vezu ozakonili brakom.

  • +7
Nikola Vlašić Izvor: EPA / Autor: SERGEI ILNITSKY

Inače, Nikola Vlašić potječe iz poznate sportske obitelji - njegov otac Joško Vlašić poznati je splitski atletičar, desetobojac i trener, majka Venera bila je prvakinja u skijaškom trčanju, a starija sestra Blanka jedna od najpoznatijih i najboljih hrvatskih atletičarki.